صفحه اصلی درباره ما گالری تصاویر تماس با ما ورود کاربران
منوی سایت
تقویم روز

چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
آمار بازدید

بازدید امروز : ۲۱

بازدید این هفته : ۵۴۸

بازدید این ماه : ۱۹۷۷

آمار کل بازدید : ۵۱۸۱۵۸

افراد آنلاین : ۰ نفر

آی پی : ۱۸۵.۲۱۵.۲۳۲.۱۷۴

دبیرستان نمونه دولتی روزبه - nemonerozbeh@gmail.com

 صفحه اصلی محتوای آموزشی مشاهده محتوای آموزشی

 
متن مصاحبه باایسنا درمورد تغذیه ومطالعه کنکوریها در ماه مبارک رمضان .

 

یک مشاوره تربیتی ـ تحصیلی:
توقف مطالعه در ماه مبارک رمضان، آفتی خطرناک برای کنکوری‌ها است
علمي و آموزشي  15:24:12 1391/04/31
914-3486-5 كد خبر
RSS :: پرینت

 

یک مشاوره تربیتی ـ تحصیلی گفت: توقف مطالعه در ماه رمضان، آفتی خطرناک در مسیر مطالعه کنکوری‎ها است، چرا که عقب افتادن فرد در یک ماه نیست، بلکه این عقب‌افتادگی از مسیر مطالعه درس ادامه خواهد داشت.

 

"یعقوب‌علی عبادی" در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه زنجان، افزود: در ماه مبارک رمضان به علت تغییر وعده‎های غذایی برنامه درسی داوطلبان کنکور نیز تغییر می‌کند و در این راستا دانش‌آموزان باید با حفظ توان لازم از یک اصول کامل غذایی استفاده کنند تا بتوانند با غلبه بر گرسنگی و گرما مطالعه منسجم و خوبی را ارائه دهند.

 

وی تصریح کرد: یک فرد روزه‌دار باید بداند موادغذایی تأمین‌کننده و بالانس‌کننده قند خون هستند، لذا برای تأمین قند خون مورد نیاز خود می‎توانند به جای استفاده از قندهای ساده مثل شعله‌زرد، حلوا، شیرین و عسل از قندهای مرکب موجود در غذاهایی مانند نان، برنج و ماکارونی استفاده کنند، چرا که قندهای ساده سرعت افت قند خون را بالا می‌برند و در نتیجه با افت قند خون تمرکز فرد کاهش و یادگیری او دچار اختلال می‌شود.

 

این مشاوره تربیتی ـ تحصیلی با اشاره به اینکه استفاده از ماکارونی در وعده سحر، آستانه تحمل افراد را نسبت به گرسنگی بالا می‌برد، یادآور شد: این غذا تا 6 ساعت از گرسنگی افراد جلوگیری کرده و فرد را در راستای تأمین قند گلوکز یاری می‌کند و استفاده از سبزیجات و میوه در وعده غذایی سحر نیز از جمله هلو، انگور، زردآلو در در راستای رفع نیازهای بدن بسیار مؤثر خواهد بود.

 

وی به استفاده از چای کم‌رنگ توسط افرادی که به چای نوشیدن عادت کرده‌اند توصیه کرد و گفت: یک باور غلط در جامعه وجود دارد که می‎گوید چای را زیاد بنوش تا در هنگام روزه بودن از تشنگی در امان باشید که در حقیقت به علت وجود کافئین زیاد در چای، آب بدن سریع دفع می‌شود و به همین دلیل شخص احساس تشنگی بیشتری خواهد کرد.

 

عبادی ابراز کرد: داوطلبان باید به شکلی برنامه‌ریزی کنند که توانایی ایجاد شده برای مطالعه در روز اول با روز آخر ماه رمضان یکی باشد. البته وجود بعضی از تغییرات در شیوه مطالعه درس قابل قبول می‎باشد و در این راستا استفاده از نان سبوس‌دار، سنگک و تأمین فسفر و کلسیم موردنیاز بدن، شیر ولرم در وعده افطار و غذاهایی که ویتامین‎های از جمله B و E در وعده سحر استفاده از آجیل و گردو در وعده شام شخص را از گرسنگی و تشنگی حفظ خواهد کرد.

 

وی با بیان اینکه بهترین وقت مطالعه برای کنکوری‎ها ساعت 23 شب تا 7 صبح می‎باشد اظهار کرد: این پیشنهاد به علت وجود انرژی کافی در فرد و آمادگی جذب مواد غذایی کافی در وعده سحر بسیار مناسب است، اما افراد می‎توانند با توجه به عادت‎ها و شرایط خود ساعت مطالعه خود را تنظیم کنند ولی باید در خاطر داشت این تغییر در عادت مطالعه باید به گونه‎ای باشد که بعد از ماه مبارک رمضان بلافاصله به حالت عادی مطالعه انجام شود.

 

این مشاور خاطرنشان کرد: موضوع نگران‌کننده از نظر داوطلبان افت زمان مطالعه نسبت به ماه‎های دیگر است که این موضوع در واقع نگران‌کننده نیست، بلکه افرادی که از همین زمان اندک استفاده می‎کنند باعث افزایش موفقیت در یادگیری خود خواهد شد.


 
نظر دهید . . .           نظرات کاربران

 

 کلیه حقوق این سایت متعلق به دبیرستان نمونه روزبه زنجان می باشد